Overnatning i Silkeborg Signesminde Kro

Morgenbuffet og 3-retters menu 

  NB: Prisen er for 2 personer i delt dobbeltværelse 

Din Pris KUN Kr. 1.155,-

Køb opholdet nu – kan bruges helt frem til 31/12-2020

NB Fuldbooket under Made in Denmark

Kan også bruges som gave til en du gerne vil glæde.
Eller køb et gavekort der senere kan konverteres til dette fantastiske tilbud.

Ved bestilling kan der tilkøbes ekstra overnatning m/morgenbuffet.

Vi byder velkommen til Signesminde Kro, 
Viborgvej 145
8600 Silkeborg
Tlf.: 86 85 54 43
http://signesmindekro.dk

Perfekt udgangspunkt til golfturen eller bare til ferie og afslapning
Hold kroferien på Signesminde Kro, og lad som om du er hjemme. Kroen er beliggende i det naturskønne Silkeborg, hvor der er rig mulighed for oplevelser for både børn, unge & ældre. En sjov og sanserig dag afsluttes i vores hyggelige restaurant, med en skøn sæson middag.

Alle værelser er i 2014 og 2015 nyrenoverede og moderniserede kroværelser, beliggende på 1. sal. Alle værelser er med fjernsyn, bad & toilet.
Husk at bestille overnatningen i god tid, da vi ofte har fulde hus.

Den 139 år gamle Signesminde Kro, har udviklet sig fra at tilhøre landevejens folk, til i dag at være en kro fyldt med gæster til forudbestilte selskaber.

Engang dumpede folk ind på Signesminde Kro direkte fra landevejen. Men selv om kroens motto stadig er: “Signesminde Kro – det er lige ud af landevejen”, har kroen udviklet sig til at være reservationernes og selskabernes kro end landevejsfolkets.

I dag har langt størstedelen af kroens gæster nemlig bestil bord lang tid i forvejen. Konfirmationer, bryllupper og runde fødselsdage bliver ofte fejret på den gule kro lige op til Viborgvej. Omkring 200 vælger hvert år at flytte festen til  Signesminde Kro, mens kroens personale leverer til cirka 300 selskaber ud af huset.

Bøf og Tournedos 
Maden bliver nydt i kroens restaurant eller i et af de i alt tre selskabslokaler med bordeauxrøde gulvtæpper. 

Selskaberne er en stor del af vores kro, men vi forsøger at holde fast i, at det også er en landevejskro. Vi vil gerne have, at folk stadig bare kommer forbi. Netop derfor er menukortet også bredt sammensat med alt fra hakkebøf med bløde løg til oksetournedos med rødvinsbalcamicosky. Vores køkken er lidt fransk inspireret men på et niveau, hvor danskerne kan være med. Og så har vi de danske retter, som henvender sig til folk, der lige kommer forbi på landevejen, og som vil ind og have en god omgang traditionel mad. Ellers er kroen mest kendt for sine vildtretter. Alt efter årstiden bliver der serveret stegt ål, fasan, moseand eller hjort.
Et tons ål på bordet. Det er meget populært, og klart det mest efterspurgte. Alene i år har vi serveret over et tons ål for fiskeglade gæster.

Kaffe og kage 
På de lyse vægge fortæller gamle fotos af kroen sin egen historie. Det ældste er fra, da kroen endnu ikke var en kro, men landbrugsejendom. I 1860 begyndte landmandsparret af sælge kaffe og kage, og dermed så et gæstgiveri dagens lys. Stille og roligt blev udbuddet udvidet, og omkring århundredeskiftet bar stedet navnet Rødekro. Først i 1930´erne fik kroen sit nuværende navn efter kromutteren Signe. 

Brændte i 1979
 I 1979 brændte kroen helt undtagen lagerbygningen. Den blev ikke bygget op som en tro kopi med dog i gammeldags stil. Vi har mange gengangere blandt gæsterne. Og nogle gange kommer et par og vil sidde ved et bestemt bord, for der sad de også for 50 år siden. Der er mange der kommer og vil sidde ved det samme bord som sidst. For efterhånden er Signesminde Kro blevet en kro der kender sine gæster. Langt de fleste af vores gæster er kommet her en del år, og de kommer igen år efter år.

Det får du

 • Voucher/Værdibevis kan benyttes alle uges dage.
 • 1 x overnatning i et af de hyggelige dobbeltværelser.
 • 1 x 3-retters menu efter køkkenchefens valg
 • Restaurant lukket hver mandag, dog serveres morgenmad alle ugens dage
 • 1 x morgenbuffet 
 • Gælder for 2 personer
 • Mulighed for tilkøb af ekstra overnatning med stor morgenbuffet, kan foretages ved bestillingen.

Vilkår

 • Du modtager dit værdibevis/billet pr. mail straks efter din bestilling
 • Når du har bestemt dig for en dato skal du selv booke tid på Signesminde Kro, tlf. 86 85 54 43.
 • Husk at oplyse om du har tilkøbt opgradering til moderniseret værelse.
 • Da der er reserveret et begrænset antal værelser til Jyde Deals kunder pr. dag, tages der forbehold for, at hotellet kan være fuldt booket.
 • HUSK altid at oplyse at det drejer sig om en Jyde Deal.
 • Voucher skal medbringes og afleveres som betaling.
 • Værelser kan afbestilles uden omkostninger indtil kl. 12.00 dagen før ankomst. Ved afbestilling senere end kl. 12.00 dagen før ankomst, er bestiller pligtig til at erstatte 100%. Ved no-show er bestiller pligtig til at erstatte 100%. (Voucher vil herefter være ugyldig)
 • Alle værdibeviser/voucher er forsynet med et unikt nummer. Samarbejdspartneren
  skal bruge dette nummer, når Du indløser dit værdibevis.
  Kopiering af eller manipulering med værdibeviserne er ikke tilladt.
  Ved tilfælde af mistanke om kopiering eller manipulering forbeholder Jyde deal
  sig retten til at videregive de relevante indsamlede oplysninger til den respektive
  samarbejdspartner
 • Værdibeviset skal anvendes senest 31/12-2019