MARBELLA LUXUS LEJLIGHED MED        BEDSTE BELIGGENHED PÅ SOLKYSTEN 
Costa del Sol – Costa del Golf 

Eksklusiv ugenert beliggende Frontline Beach-lejlighed, kun 30 meter fra en af Solkystens bedste badestrande - 6 km fra Marbella Centrum - 3 golfbaner indenfor 5 min.

Priser fra EUR 900,- og op til 1.900,- pr. uge alt efter tidspunkt

Denne dejlige stuelejlighed ligger i første række med en fin havudsigt og i særdeles rolige omgivelser. Den ekslusive bebyggelse Alicate Playa omfatter 5 faser med hver 24 lejligheder. Lejligheden er indeholdt i fase I, NEPTUNO, som er direkte beliggende ned til stranden, kun adskilt af et privat indhegnet grønt område med egen swimmingpool.

Til Alicate Playa hører endvidere 4 tennisbaner samt legeplads. Alicate Playa er et meget frodigt og grønt område med mange eksotiske og tropiske planter. Kun få hundrede meter fra bebyggelsen ligger den kendte Bono-beach restaurant.

Lejligheden, som er på 165 m2, er i ét plan og er færdigopført i år 2000. Vi har overtaget lejligheden i november 2016. Siden da er lejligheden renoveret, bl.a. med nyt køkken og helt nye møbler.

Et smukt indgangsparti fører til en rummelig stue, et nyt køkken og bryggers. Stuen indeholder 2 store lædersofaer, TV arrangement med et nyt 60 tommer TV. I spiseafdeling er der plads til 8 - 10 personer. Der er WiFi inkluderet i prisen (fibernet med en 100/100 MB forbindelse) Køkkenet indeholder alt i hvidevarer, herunder opvaskemaskine, induktionskogeplader, kaffemaskine og Nespresso m.v. I bryggerset er der bl.a. vaskemaskine og tørretumbler.

Lejligheden indeholder yderligere 3 soveværelser og 3 badeværelser. Alle soveværelser inderholder dobbeltseng (180 eller160 cm), og i de to største værelser er der indrettet en lille arbejdsplads. Barneseng (weekendseng) samt høj stol er inkluderet i prisen.

Lejligheden er med god plads til 6 personer, og der kan laves ekstraopredning.

Der er en overdækket terrasse på 43 m2, som er vendt syd/syd-vest direkte mod havet. Det betyder at der selv i de varmeste stunder er mulighed for lindrende skygge. Ud for terrassen er der 90 m2 afgrænset græsplæne med egen låge ud til fællesarealet, hvor bebyggelsens swimmingpool befinder sig. Herfra er der direkte adgang til sandstranden. Terrassen er møbleret med havemøbler, herunder liggestole samt en Weber Q-grill.

Indenfor en omkreds på 500 meter er der ikke mindre end 8 strandrestauranter - de såkaldte chiringuitos, hvor det er muligt dagen igennem og om aftenen at få stillet både sult og tørst. Der er endvidere uendelig mange muligheder for restaurant- og barbesøg langs hele Solkysten.

Nærmeste supermarked (Supersol) og bageri (Mamas Bakery) er lidt over 1 kilometer fra lejligheden.

Marbella ligger under 10 minutters kørsel fra lejligheden. Byen er ubetinget den ekslusive hovedby på Costa del Sol kysten, og det er her tingene foregår. Her findes alt i restauranter og shoppingmuligheder. Især vil vi fremhæve La Canada, som er et fantastisk indkøbscenter. Endvidere Puerto Banus med sin fantastiske lystbådehavn og ekslusive indkøbsmuligheder.

Skal det være lidt mere autentisk er der gode muligheder for oplevelsesrige udflugter til en af de skønne andalusiske byer med stort udbud af museer og andre kulturelle tilbud, restauranter, shoppingmuligheder og folkeliv: fra den hyggelige La Cala de Mijas ved havet, de hvide byer Mijas, Alhaurín el Grande. Provinshovedstaden Málaga er også et besøg værd med bl.a. et stort fødevaremarked, en spektakulær havnefront, fæstningen Alcazaba foruden Carmen Thyssen Museum og Picasso Museum - Málaga er Picassos fødeby.

På en heldagstur er det muligt at besøge nogle af Spaniens mest berømte kulturbyer, Granada (med Alhambra Paladset), Sevilla, Cordoba, sherrybyen Jerez (også kendt for sine dressurheste) og den spektakulært beliggende hvide by Ronda (tyrefægtningens fødeby). Ved Gibraltar er der mulighed for at opleve indsejlingen til Middelhavet med udsigt til Afrika, eventuelt udvide turen til den meget spændende marokanske storby Tangier. I vintersæsonen er der mulighed for at stå på ski i Sierra Nevada.

Golf - det burde ikke være nødvendigt at nævne det. Lejligheden ligge lige midt i golfmekka. Det er svært at fremhæve nogle baner frem for andre - det er som bekendt meget individuelt hvad den enkelte lægger vægt på. De 3 nærmeste baner (indenfor 5 minutter i bil) er Santa Clara Golf, Marbella Golf Club samt Rio Real - alle er fantastiske anlæg.

Lufthavnen er cirka 40 min væk i bil, og det tager under 10 min til Marbella.

Turistlicens

VFT/MA/-09311

Faciliteter

Generelt:
Strandhåndklæder, sengetøj, håndklæder, alarm

Udendørs:
Fælles pool, balkon, have, terrasse, terrassemøbler, solsenge, grill, parkering, privat parkering, garage, elevator

Indendørs:
Wi-Fi, satellit, air-conditioning, opvarmet, radio, vaskemaskine, tv, tørretumbler, dørtelefon, strygejern, strygebræt, børnestol, vugge

Køkken:
Opvaskemaskine, fryser, køleskab, kaffemaskine, grill, kogeplader, ovn, blender, vandkoger, brødrister

Badeværelser:
Bruser, badekar, hårtørrer

Senge:
3 dobbelt senge

Udsigt:
Havudsigt, Bjergudsigt

Egnet til:
Ædrevenlig, husdyr ikke tilladt, rygning forbudt indendørs, bil anbefales, bil ikke nødvendig

Bemærkninger:
A very fast WiFi (100/100 MB) is available and included in the price

Medmindre andet er angivet, opkræves betalingen i € 

Slutrengøring:
€ 150,00

Barneseng:
Inkluderet i prisen

El:
Inkluderet i prisen

Høj stol:
Inkluderet i prisen

Linned og håndklæder:
Inkluderet i prisen

Vand:
Inkluderet i prisen

Wi-Fi:
Inkluderet i prisen

Betalingsmetoder:
Kreditkort og debitkort, Bankoverførsel

Ring og hør mere om denne fanstastiske lejlighed +45 2527 2055, 

Bemærkninger:
Changeoverdays can be changed, if possible