Firma Profil

Jyde Deal udsender kun nyhedsbreve efter behov.
I højsæsonen ca. 1 gang om ugen udsendes nyhedsmail med nye gode tilbud fra JYDE DEAL.
JYDE DEAL kan være Hotel Ophold - Golf Ophold - Restaurant - Greenfee - varer m.v. 
Tilmeld dig JYDE DEAL´S nyhedsbrev og modtag de bedste golftilbud i din indbakke. 
Du kan selvfølgelig også følge JYDE DEAL på Facebook.

HANDELSBETINGELSER / GENERELLE VILKÅR

JYDEDEAL er et privatejet firma CVR nr. 3343 7862.
JYDEDEAL er uafhængig af særinteresser, politisk neutral, drives på normale, kommercielle vilkår og sælger distribution til udvalgte målgrupper - enten via printmedier eller e-mail til danske og udenlandske forbrugere.
Alle, der har tilmeldt sig Jydedeal, har mulighed for at købe værdibeviser på varer og tjenesteydelser fra Jydedeal´s samarbejdspartnere. Det er samarbejdspartnerne og ikke JYDEDEAL, der indgår aftale om køb af de varer og tjenesteydelser, som udbydes via Jydedeal. Du skal være medlem af Jydedeal, være fyldt 18 år og bosat i Danmark for at kunne gennemføre et køb. Ved at acceptere de generelle vilkår inden et køb bekræfter brugeren, at denne er fyldt 18 år. Accept af de generelle vilkår indebærer følgende:
 

 Køb
1.
Værdibeviser bestilles online via Jydedeal.dk Det vil altid være Jydedeal´s samarbejdspartner, der leverer de varer eller tjenesteydelser, som værdibeviset giver adgang til. Jydedeal forestår udelukkende købet af værdibeviset.

 2. 
Ved bestilling angives navn, adresse, e-mailadresse, telefonnummer og kontooplysninger. Du kan benytte Dankort, VISA/Dankort. Der tillægges billetgebyr og kortgebyr til din betaling.
Hvis du handler med Dankort eller VISA/Dankort udgør gebyret 0,7 kr., hvis din transaktion er under 50 kr., 1,10 kr. hvis din transaktion er mellem 50 og 100 kr. og 1,39 kr. såfremt din transaktion er over 100 kr.
Betales med andre kort og internationale kort, findes aktuelle gebyrer på https://www.place2book.com/da/help/fees Betaling sker via en sikker forbindelse, hvor indtastede oplysninger krypteres, så de ikke kan læses af andre. JYDEDEAL anvender place2book (www.place2book.com) som betalingsgateway. JYDEDEAL har på intet tidspunkt adgang til dine kortoplysninger. Når du gennemfører en betaling online med betalingskort, er du sikret mod misbrug, idet du kan afvise betalingen, når du modtager din betalingsoversigt. Alle oplyste priser er vejledende udsalgspriser inklusiv moms. Der tages forbehold for trykfejl, kurs- og prisændringer samt tekniske fejl. Betaling for dit værdibevis trækkes altid med det samme på din konto og således uafhængigt af om du køber et bevis til en tjenesteydelse, en rejse eller ophold eller et fysisk produkt, som først sidenhen leveres til dig.

 3.
Umiddelbart efter bestillingen modtages et værdibevis via e-mail. Den unikke kode (ID-nr.) fra værdibeviset skal bruges ved korrespondance med JYDEDEAL.

 4.
Salget af værdibeviset kommer først i stand, hvis og når det lykkes JYDEDEAL at registrere betalingen. Skulle betalingen ikke lykkes ved første forsøg (f.eks. fordi den angivne konto ikke eksisterer, ikke har dækning, kreditkortnummeret er forkert, eller kortet har nået kreditgrænsen), kommer salget af værdibeviset heller ikke i stand.

 5.
Når købet er gennemført, vil værdibeviset blive sendt til den e-mail adresse, der angives i forbindelse med bestillingen. Afsendelsen af værdibeviset sker umiddelbart efter, at betalingen er registreret på vores konto.

 6.
Værdibeviset skal udskrives og kan indløses hos den relevante samarbejdspartner. Gyldighedsperioden er angivet på beviset, og fremgår ligeledes inden du bestiller. Hvis ikke andet er angivet, er beviset gyldigt i 3 år fra udstedelsen. Vedrører værdibeviset en vare eller tjenesteydelse, som kun udbydes af partneren i en bestemt periode (for eksempel en koncert), vil værdibevisets gyldighed automatisk være begrænset hertil. Alle værdibeviser er forsynet med en unik kode (ID-nr.), der skal oplyses ved indløsning af værdibeviset. Kopiering af eller manipulering med værdibeviserne er ikke tilladt.  

Fortrydelsesret
Som privatkunde har du 14 dages fuld fortrydelsesret fra den dag, værdibeviset modtages pr. e-mail. Ønsker du at anvende din fortrydelsesret, skal du inden fortrydelsesfristens udløb maile dit værdibevis retur til info@Jydedeal.dk. Husk at påføre din unikke kode (Id-nr.) samt kontaktoplysninger (navn, adresse, telefonnummer). Hvis du køber et produkt, som leveres til dig, har du 14 dages returret fra du modtager din vare. Og altså ikke fra du laver købet/modtager dit værdibevis. JYDEDEAL tilbagebetaler værdibevisets beløb hurtigst muligt, såfremt der er gjort brug af fortrydelsesretten i tide, og værdibeviset er returneret og ubenyttet. Er værdibeviset først blevet indløst, er det ikke muligt at fortryde købet. Jf. \'Lov om visse forbrugeraftaler § 17, stk. 2 jf. § 9, stk. 2, nr. 2a.\' har du dog ingen fortrydelsesret ved:

Køb af levnedsmidler og varer til husholdningens løbende forbrug

Aftaler om indkvartering, transport, forplejning, som fx servering og catering, rekreative fritidsaktiviteter, underholdnings- og idrætsaktiviteter og lignende kulturbegivenheder, hvis det fremgår af aftalen på, hvilken dag eller i hvilken periode aftalen udføres. Køber du et fysisk produkt, som leveres til din privatadresse, gælder fortrydelsesfristen først fra den dato du modtager produktet. I dette tilfælde skal fortrydelsesfristen fremsættes over for annoncøren og ikke JYDEDEAL.
 

 Reklamation
Skulle du opleve problemer med dit værdibevis fra Jydedeal.dk kan du kontakte vores kundeservice på info@Jydedeal.dk 

Indløsning af værdibevis

Værdibeviset kan ikke indløses til kontanter, men kan udelukkende anvendes i forbindelse med køb af den pågældende vare. Det er således ikke muligt at købe andre varer end det annoncerede tilbud for værdibeviset. Værdibevisets gyldighedsperiode er angivet på værdibeviset. Gyldighedsperioden for det pågældende tilbud fremgår ligeledes på Jydedeal.dk Hvis ikke andet er angivet, er beviset gyldigt i tre år fra værdibevisets udstedelse. Gælder værdibeviset for en vare eller tjenesteydelse, der udelukkende udbydes i en given periode, begrænses værdibevisets gyldighed hertil. Når du ikke at indløse dit værdibevis, kan du henvende dig hos annoncøren og få udstedt et tilgodebevis. Tilgodebevis har samme pålydende værdi som dit køb på Jydedeal og er som minimum gyldigt indtil 6 måneder efter udløb af den oprindelige Jydedeal. Dette gælder dog ikke, hvis dit køb var omfattet af \'Lov om visse forbrugeraftaler § 17, stk. 2 jf. § 9, stk. 2, nr. 2a\' jf. foregående afsnit. Du kan ikke få konverteret dit værdibevis til et tilgodebevis ved henvendelse til JYDEDEAL
 

Ansvarsbegrænsning og forbehold
Jydedeal fraskriver sig ethvert ansvar for de varer eller tjenesteydelser, der leveres i forbindelse med indløsning af værdibeviset. Den vare eller tjenesteydelse, som værdibeviset giver adgang til, leveres af samarbejdspartneren i eget navn, og Jydedeal er ikke ansvarlig for eventuelle fejl eller mangler i forbindelse med samarbejdspartnerens levering af varen eller tjenesteydelsen. Jydedeal er ikke forpligtet til at udbetale erstatning for eventuelle tab under følgende omstændigheder:

  • Værdibeviset er ikke blevet indløst hos samarbejdspartneren
  • Varen eller tjenesteydelsen modsvarer ikke kundens forventninger
  • Samarbejdspartnerens konkurs
  • Jydedeal tager forbehold for eventuelle skrive- og trykfejl på Jydedeal.dk Jydedeal er tilgængelig for websitets brugere 24 timer i døgnet. Jydedeal garanterer ikke, at sitet til enhver tid fungerer optimalt. JYDEDEAL kan ikke drages til ansvar for eventuelle uheld som følge af benyttelsen af Jydedeal.dk, eksempelvis skader på computersystem eller tab af data. Brugeren er selv ansvarlig for det tekniske udstyr og software, som kræves for at kunne benytte websitet, herunder internetadgang, browser, e-mail m.m. JYDEDEAL fraskriver sig ligeledes ansvaret for enhver form for tab forårsaget af anvendelsen af Jydedeal’s service, uden at de tekniske kravspecifikationer og supplerende vejledninger følges.

 

Behandling af personoplysninger
Når du køber et værdibevis på Jydedeal.dk, registrerer vi de oplysninger, du oplyser om navn, adresse, telefonnummer og e-mail. Oplysninger du afgiver derudover i din brugerprofil er frivillige. JYDEDEAL er ansvarlig for indsamling og håndtering af data. Det er kun et begrænset antal medarbejdere, der har adgang til dine data. Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig hos JYDEDEAL, skal du rette henvendelse på info@Jydedeal.dk eller telefon +45 2527 2055. Er der registreret forkerte data, eller har du andre indsigelser, kan du rette henvendelse samme sted. Du har altid mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer der er registreret om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i persondataloven. JYDEDEAL bruger cookies til at føre demografiske og brugerrelaterede statistikker og for at sikre en alsidig visning af reklameformater. Til brug herfor registrerer vi udelukkende informationer af teknisk karakter som brugertid, browsertype, IP-numre m.v. Ved alle reklameformater registrerer vi, om du klikker på de leverede annoncer.

Den dataansvarlige på Jydedeal.dk er Jydedeal. Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret men transmitterer kundeoplysninger krypteret. Oplysninger afgivet til Jydedeal.dk videregives eller sælges på ingen måde videre til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.
Vi bruger en logstatistik på Jydedeal.dk hvilket betyder, at et statistiksystem opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende vi har, hvor de kommer fra og hvor på websitet det forlades mv.
Logstatistikken anvendes kun med det formål, at optimere jydedeal.dk 
 

Modtagelse af JYDEDEAL mails og værdibeviser
Når du køber en deal igennem Jydedeal.dk, accepterer du samtidig fremover at modtage vores nyhedsbrev. Du kan til hver en tid afmelde dig nyhedsbrevstjenesten ved at anvende det link, der står i hver mail, du modtager. Jydedeal mails og værdibeviser afsendes fra info@jydedeal.dk samt 
no-reply@Place2book.com 
Afhængig af din computers opsætning er der en risiko for, at mails havner i din spam-mappe. Du kan undgå dette ved at tilføje disse mailadresser til din adressebog. 
Ved tilmelding til nyhedsbrev registrerer vi din e-mail adresse. E-mail adressen videregives ikke til andre.
  

Ændring af betingelser
Jydedeal har til enhver tid ret til at ændre nærværende betingelser. De gældende betingelser er tilgængelige på Jydedeal.dk. 

Lovvalg og tvister
Køb via jydedeal.dk der knytter sig til ovenstående vilkår, er underlagt dansk ret.  
 

Kundeservice
Har du spørgsmål til JYDEDEAL, eller det værdibevis du har købt, kan du kontakte os på mail hjj@jydedeal.dk eller på telefon +45 2527 2055. Du kan til enhver tid afmelde dig Jydedeal.dk, enten ved at klikke på linket ”Afmeld” nederst i alle Jydedeal`s nyhedsbreve.