Sælges

Charmerende byhus med solrig gårdhave
midt i Løgstør by tæt på skov og fjord.

Ejerbolig / Villa 
Kontantpris: DKK 1.095.000 
Ejerudgift pr. md.: DKK 1.110 
Boligareal: 109 m² 
Grundareal: 280 m² 
Værelser/stuer: 5 / 3 
Byggeår: 1902 
Ombygningsår: 
2005 


Villa med tilhørende anneks med lejlighed og egen gårdhave. En unik ejendom med mange spændende detaljer.
 
Villaen indeholder: I stueplan flot køkken i lyst massiv træ og med granitbordplade, kogeø og spiseplads i åben forbindelse med stor lys stue, dobbeltdør til stue, toilet med vask og entre med klinker, udgang til hyggelig gårdhavemiljø og trappe til 1. sal. Lyse lofter og trægulve. 1. salen indeholder repos, soveværelse og 2 store værelser, hvoraf det ene har fjordkig, badeværelse med lyse elementer og bruseniche. Der er to hemse med ekstra sovepladser, den ene med adgang fra reposen og den anden fra soveværelset. Til villaen hører der en seperatliggende stor udestue med godt lysindfald og med plads til vaskemaskine og tørretumbler.
 
Lejligheden i det tilhørende anneks indeholder: stort lyst køkken alrum i åben forbindelse med stue. Her er der brændeovn og trægulv. 2 soveværelser, det ene med dobbeltseng og det andet med køjer (3 sovepladser). I køkken alrummet og soveværelserne er der ovenlysvinduer. Flot badeværelse med bruseniche og entré med klinker. Der er lyse trælofter overalt. Den fritliggende lejlighed har sin egen gårdhave, vaskerum og opbevaringsrum. Lejligheden er hidtil blevet anvendt til ferieudlejning, og der er en god lejeindtægt.
 
Ejendommen med villa og lejlighed fremstår lys og flot og er absolut et besøg værd. Der er mulighed for at medkøbe inventar fra begge boliger. Ligeledes mulighed for at købe naboejendommen, som også kan være fin til feriebolig/udlejning. Ring eller skriv for nærmere aftale til +45 2527 2055 eller mail hjj@jydedeal.dk 

Der er mulighed for at leje huset for en kortere periode, således at man kan afprøve alle detaljer og finesser inden et eventuelt køb. 

Ved en eventuel handel vil der medvirke ejendomsmægler, således at alle papirer bliver ordnet rigtigt.

 

”Muslingebyen” Løgstør

Løgstør er en oplevelse for alle sanser. Der er uspoleret natur på fantastiske Livø med alle sælerne, prægtige heder, stilfærdige sejlture, dybe slugter og høje skrænter. Her er der er plads til fred og ro. Skal der være mere gang i den, er der også et væld af fysiske udfoldelsesmuligheder. Skov, fjord og hede appellerer alle til udendørsaktiviteter for hele familien. Især aktiviteterne på vandet er i højsæde grundet beliggenheden ved Limfjorden. Robåden, kajakken, kanoen og surfbrættet har gode betingelser på Limfjorden. Der er naturligvis også mange muligheder for lystfiskeri i Muslingebyen. I gåafstand fra bycentrum ligger golfbanen med udsigt over Limfjorden fra alle 18 huller. Mod nord finder man vikingeborgen Aggersborg og mod syd Vitskøl Kloster. Om sommeren arrangeres der sejlture på kanalen, der kaldes ”kanalen i vandkanten”. Frederik den syvendes Kanal løber fra Løgstør til Lendrup, og her er vandrerstier hele vejen.