Greenfee Valle Romano Golf Resort - Estepona

>

Valle Romano Golf & Resort 
 ESTEPONA

Skal du spille golf på Solkysten Spanien så book din starttid hos Jydedeal allerede nu

Pris lavsæson (15/11-15 til 20/02-16 og 16/05-16 til 20/09-16) 
Uden Buggy 
 Din Pris:  DKK. 445,-
Med Buggy    Din Pris:  DKK. 530,-


Pris højsæson (21/02-16 til 15/05-16 og 21/09-16 til 15/11-16) 
Uden Buggy   Din Pris:  DKK. 535,-
Med   Buggy   Din Pris:  DKK. 645,-

Velkommen til Valle Romano Golf Resort:
http://www.valleromano.net/en 
Tlf. +34 5952 800 600
reservasgolf@valleromano.es

Valle Romano Golf Club, der er designet af Cabell B. Robinson, er en smuk bane beliggende på Costa del Sol, Estepona. Designet er gennemtænkt, så det tager hensyn til nye golfere med fem tees ved hvert hul og rummelige greens, men til de mere erfarne golfere er der inkluderet mange skjulte udfordringer.

Valle Romano Golf Course Information
18 huller, par 72, 6814 yards. Parkland.
Valle Romano Golf Club er på vej til at blive en yderst populær golfbane. Den har et særdeles godt design, så den passer til alle typer golfere. 
Golfere, der spiller en runde på denne bane, kan også forvente en fremragende vedligeholdelsesstandard på grund af den særlige type græs samt det avancerede vandingssystem. Der er mange meget store bunkers placeret på hele denne kuperede golfbane, hvilket kan blive et problem for eventuelt skæve slag. Det 12. hul kræver i særlig høj grad omhyggelig placering af dit slag på grund af den velanbragte sø bagved greenen. Golfere kan glæde sig over en meget smuk udsigt under spil på denne golfbane, og den er en skøn tilføjelse på en golfrejse til Costa del Sol.
Valle Romano Golf Club har et fantastisk klubhus med udsigt over banen, og det er et skønt sted at slappe af efter en golfrunde med den populære restaurant og stilfulde indretning.

Det får du:

 • Greenfee voucher til 18 huller på Valle Romano Golf
 • Sendes pr. mail straks efter vi har fået bekræftet ønsket starttid samt modtaget din betaling
 • Greenfee voucher kan benyttes alle ugens 7 dage, dog skal starttid bookes min. 72 timer før ønsket starttid. 

Vilkår:

 • Du kan kun reservere starttider ved henvendelse til Jydedeal enten pr. telefon eller E-mail ved reservation skal du oplyse dit medlems nr. samt dit Hpc
 • Maks. handicap damer 36 og herre 28
 • Mødetid min. 15 min. før bestilt tee time. Ved senere fremmøde kan starttiden blive annulleret og købt greenfee voucher vil ikke blive refunderet.
 • Valle Romano Golf, kan hvis nødvendigt sammensætte 4-bolde.
 • Annullering af starttider skal meddeles pr. mail eller telefon til Valle Romano Golf senest 72 timer før den bookede starttid. Gerne med kopi til hjj@jydedeal.dk
  Såfremt dette ikke sker vil det betragtes som No-Show, og din Voucher vil herefter være ugyldig. (JydeDeal skal have foretaget indbetaling for greenfee senest 72 timer før starttid).
 • Spillere skal have gyldigt DGU-kort eller tilsvarende udenlandsk kort, og skal forevises på forlangende.
 • Når du kommer til klubben aflevere du din voucher i receptionen og du får udleveret et greenfee-batch.
 • Alle værdibeviser er forsynet med et unikt nummer. Samarbejdspartneren skal bruge dette nummer, når Du indløser dit værdibevis.
  Kopiering af eller manipulering med værdibeviserne er ikke tilladt.
  Ved tilfælde af mistanke om kopiering eller manipulering forbeholder Jyde deal sig retten til at videregive de relevante indsamlede oplysninger til den respektive
  samarbejdspartner.
 •  Voucher skal anvendes senest 15/11-2016