Køb Greenfee billetter nu, og få dem leveret direkte i din Mailbox.

Benyt dette fantastiske tilbud allerede i dag.
Kan benyttes alle ugens dage frem til 31/12-2018

Værdi: kr. 300,-/400,-    Din Pris:  Kr.205,-      

Greenfee billetterne - kan ikke bruges af Flexmedlemmer - og er kun gældende til: 
Aars Golfklub     

 

En lettere kuperet bane med mange spændende golfmæssige udfordringer.

En bane der skal prøves

Velkommen til  Aars Golf Klub
http://www.aarsgolfklub.dk/

Klubben byder velkommen til en flot og velplejet 18 hullers bane. Banen er lettere kuperet med afvekslende natur, gamle læhegn og små skovstykker samt flere søer. Banen er storslået samtidig med, at den byder på mange spændende golfmæssige udfordringer.

På hul 8 et par-4 hul, er der i 2010 bygget en flot stensat bro ikke helt ulig Swilcan Bridge fra Old Corse i ST. Andrews. For de fleste er slaget på hul 8 næppe langt, dog skal der lige forhandles med en sø langs venstre side af green samt tæt bevoksning bag green.
Sværhedsgraden ligger klart på bag-ni. Først med et par - 4 hul med to søer i spil i drivet, et svært slag mod en smal green beskyttet både af vand og bunkers. Et stort Projekt i løbet af efteråret er at etablerer en bæk-forbindelse mellem de to søer. Denne ændring giver en endnu støre udfordring.
Din golfrunde afsluttes med et spændende par - 4 hul op mod klubhuset, hvor der er sø, å og skov langs venstre side i spil.

Endvidere et Charmerende klubhus med hyggelige lokaler og en dejlig terrasse med udsigt til hul 9 og hul 18.

Den 9 hullers Kortbane, med et par 4 hul, er en virkelig velanlagt og velplejet Pay & Play, hvor der er opbygget rigtige teesteder for både damer og herrer samt rigtige greens og flere sandbunkers.

Vore gæster roser de velplejede greens - som man skulle tro havde langt flere år på bagen - og så har vi altid god plads og minimal ventetid.

Vi ser frem til at byde dig velkommen på vores bane.

 Det får du

  •  Greenfee billet til spil på Aars Golfklubs flotte bane. Greenfee billetten kan bruges alle ugens dage.

Vilkår

  •  Du modtager dit værdibevis/billet straks efter din bestilling.
  • Du booker selv start tider til de respektive golfbaner på www.golfbox.dk
  • Spillere skal være fuldgyldige medlemmer i en klub og skal have DGU-kort, eller tilsvarende udenlandsk medlemskort, der skal forevises på forlangende.  ORDNINGEN KAN IKKE BRUGES AF FLEX MEDLEMMER.
  • Når du kommer til klubben bruges greenfee voucher som betaling og lægges i kuverten som sædvanligt.
  • Alle værdibeviser er forsynet med et unikt nummer. Samarbejdspartneren skal bruge dette nummer, når Du indløser dit værdibevis.
  • Kopiering af eller manipulering med værdibeviserne er ikke tilladt.
  • Ved tilfælde af mistanke om kopiering eller manipulering forbeholder Jyde deal sig retten til at videregive de relevante indsamlede oplysninger til den respektive samarbejdspartner

Værdibeviset skal anvendes senest 31/12-2018